FilmMarked.dk

Den Bestøvlede Kat (Puss In Boots) (Blu-ray 3D)


149,95kr

Brugt Blu-Ray

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Undertekster: Danske

Titel: Den Bestøvlede Kat (Puss In Boots) (Blu-ray 3D)

Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Den Bestøvlede Kat (Puss In Boots) (3D)
Lang tid før han overhovedet møder Shrek, begiver den legendariske Bestøvlede Kat sig ud på et heltemodigt eventyr, hvor han slår sig sammen med mestertyven Klumpe Dumpe og den snu Kitty Fløjlspote for at stjæle den berømte gås, som lægger guldæg. Der er spænding nok til ni liv! 

Den Bestøvlede Kat er berømt som den mest modige eventyrer, damernes ven og ganske enkelt en konge-kat. Men der var ikke mange, som troede, at han trods sin lave statur, ville ende med at blive en legendarisk helt. Han voksede op på et lille børnehjem og hans eneste ven var gavtyven Klumpe Alexander Dumpe. Men deres ungdommelige eventyr gjorde den ærlige spilopmager til en eftersøgt bandit. Da den fredløse Kat mange år senere tager sin skæbne i egne poter, står han over for sit livs eventyr, hvor han finder ud af, at vejen til et nyt liv er fyldt med gamle fjender, nye venner og vigtigst af alt; chancen for at blive den mest berømte, bestøvlede helt.


Spillelængde:  90 min.
Produktionsår:  2011
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk, Engelsk
Undertekster:  Danske


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling)

Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.