FilmMarked.dk

u5722 Newlyweds: Nick & Jessica - Sæson1 (UDEN COVER)


39,95kr

DVD (UDEN COVER)

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: u5722 Newlyweds: Nick & Jessica - Sæson1 (UDEN COVER)
Original Titel: Newlyweds: Nick & Jessica - Sæson1


Kort om filmen:
Newlyweds: Nick & Jessica - Sæson1 
"Med denne ring tager jeg dig til ægte." Sådan begynder MTV's Newlyweds: Nick and Jessica - første sæson. Sandt nok, de har det hele - penge, berømmelse og nu hinanden - men det er alligevel ikke nogen dans på roser! Jordbundne Nick og "forkælede" Jessica (siger hun selv!) skal nu lære at leve med hinanden. Sammen kæmper de både med dagligdags ting som vasketøjsbunker og boligindretning, og større ting, som da Nick deltager i en løssluppen fest, mens Jessica er ude at rejse. Det unge ægtepar gennemlever både kærlige øjeblikke og "Jessicas øjeblikke", alt imens de øver sig i at håndtere deres respektive karrierer og deres forpligtelser over for hinanden. I Newlyweds er kærlighed ensbetydende med, at man ikke sårer hinandens følelser.
Disc 1
Nick og Jessica er ved at lære at leve sammen - og som for alle andre nygifte par, er det slet ikke så let endda! Opvasken hober sig op, og følelserne får frit løb på den første dvd. Nick forsøger at udvide Jessicas horisont ved at lære hende, hvordan man slapper af på en campingtur (med en Louis Vuitton-taske!) og ved at give hende golfundervisning (med en bortløben golfvogn!). Vil Nicks "femårsplan til afhjælpning af Jessicas forkælethed" mon lykkes? Overlever parret deres første store skænderi? Se selv! Og lær meget mere om Nick og Jessica, mens de lærer hinanden at kende.
Disc 2
På dvd nummer to af Newlyweds går det stadig op og ned for det smukke, unge par. Oplev, hvordan de ægteskabelige fortrædeligheder fortsætter med et brag af en fødselsdagsfest for Jessica og en kamp med bier i baghaven. Det bliver mere og mere vanskeligt at få karrieren til at balancere med de forpligtelser, de har over for hinanden. Det ene øjeblik er Nick og Jessica godt i gang mellem lagenerne i forbindelse med Jessicas seneste videooptagelse, det næste tager de sammen i byggemarkedet. Se også alt ekstramaterialet med klip, der aldrig tidligere har været vist, eksklusive interviews, og den romantiske finale, hvor Nick redder en dame i hjemlig nød, sin hustru.


Spillelængde:  324 min.
Produktionsår:  2005
Antal DVD:  1
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!!! LIGE NU !!!!

1800 dvd titler fra kun 1 - 5 kr. pr. stk.

og

2000 dvd titler til kun 10 kr. pr. stk.