FilmMarked.dk

The Free State Of Jones + Rush + Skiptrace - 3 disc


4,97kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Free State Of Jones + Rush + Skiptrace - 3 disc
Original Titel: The Free State of Jones (2016)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om filmen:
The Free State Of Jones + Rush + Skiptrace  -  3 disc


The Free State Of Jones
Midt under Den Amerikanske Borgerkrig siger sygehjælperen Newt Knight "Nej". Han forlader Sydstatshæren og tager hjem – blot for at finde sit husmandssted og sine naboer forarmet af krigsskatter og en milits, der også gerne tager mere end skatten. Efter et væbnet opgør flygter han ud i Mississippis sumpe, hvor han samler et kompagni af bortløbne slaver og desertører. Det lykkes dem at fordrive militsen og oprette en fristat, der går ind for at bevare Unionen og frigive slaverne. Newt lever selv sammen med husslaven Rachel, der har hjulpet frihedskæmperne med forsyninger. Ved Borgerkrigens afslutning opdager Newt og hans mænd, at kampen langt fra er slut. Racismen er udbredt, og bander som Ku Klux Klan terroriserer de tidligere slaver.


Instruktøren Gary Ross er dykket ned i et glemt kapitel af amerikansk historie og viser, at ikke alle i Syden var for løsrivelse og bevarelse af slaveriet. Free State of Jones er baseret på virkelige hændelser, der spænder over næsten 100 år. 

Rush 
Ron Howard dykker ned i den dramatiske historie om to karismatiske konkurrenter i verdens nok farligste sportsgren og i særdeleshed ned i Grand Prix sæsonen 1976, hvor opgøret mellem James Hunt og Niki Lauda skrev historie. Efterhånden som Formel 1 sæsonen skrider frem bliver det mere end en match mellem to fantastiske fartmaskiner. På Ferraris hold forsvarer den bryske Niki Lauda med succes sin sejr fra året før, men hos McLaren kører en sulten James Hunt for revanche. To mænd i kamp om mesterskabet. Maskinerne presset til det yderste. Og en regnvåd morgen på Nürburgring går det galt. Lauda forulykker og flyves stærkt forbrændt til hospitalet. Nu er vejen åben for Hunt, der kører sejr efter sejr hjem. Og så vender Lauda mirakuløst tilbage! 

Skiptrace 
Instruktøren Renny Harlin, hvis karriere er gået stødt ned ad bakke i 23 år, får chancen for at kravle lidt op af rangstien igen med denne Hong Kong action film, der sætter Jackie Chan og Johnny Knoxville sammen.

Jackie Chan spiller politimanden Bennie Chan, der jager gangsteren Victor Wong, men han er ude af stand til at bevise, at den respekterede forretningsmand i virkeligheden er forbryder. Så er det pludselig, at spillenarkomanen Connor Watts (Johnny Knoxville) ved et uheld overværer et mord. Det er lige det gennebrud, Chan har brug for. Sammen kan de måske få den skumle gangster ned med nakken. Hvis ikke Chan kvæler Watts i frustration først, vel at mærke.


Spilletid:  270 min.
Produktionsår:  2013-2016
Antal Diske:  3
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

800 dvd titler fra kun 1 - 5 kr. pr. stk. og 1700 dvd titler til kun 10 kr. pr. stk.