FilmMarked.dk

The Hangover Trilogy


69,94kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Hangover Trilogy
Original Titel: The Hangover Trilogy (2013)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om filmen:
The Hangover (2009) 
Hvem har ikke prøvet at vågne med kraniet i en usynlig skruetvinge og et gabende sort hul, hvor sidste nat burde være? Dougs polterabend i Las Vegas forhøjer indsatsen med en raseret luksussuite, et spædbarn i skabet, en tiger på badeværelset og en brudgom, der er pist væk dagen før brylluppet! Gommens tre venner har nu 24 timer til at finde ham igen ved at gå baglæns i deres egne slingrende fodspor. 

Hangover, Part II (2011) 
To år er gået siden Dougs næsten fatale polterabend i Vegas, og Stu skal nu giftes med sit livs kærlighed Lauren i Thailand. Stadig mærket af oplevelserne i Vegas har Stu besluttet sig for at holde en alkoholfri ”bachelor brunch”. Og han har samtidig undladt at invitere Dougs svigerbror Alan, der var ansvarlig for hukommelsestabene i Vegas. Presset af Dougs kone inviteres Alan alligevel med til Thailand, og med ulveflokken samlet igen må det gå galt. 

Hangover, Part III (2013) 
Så er det tid til tredje og vist nok sidste tur med the Wolfpack! Alan er om muligt blevet endnu mere skingrende skør, efter at hans far er afgået ved døden. Da Alan holder op med at tage sin medicin, må vennerne - Stu, Phil og Doug - træde til. På vej til afvænningsklinikken i Arizona stoppes firkløveret af en gangster, som mener at have et mellemværende med dem. Stakkels Doug bliver taget som gidsel, og de tre andre må finde Mr. Chow for at redde deres ven.


Spillelængde:  107 + 97 + 95 min.
Produktionsår: 2009 + 2011 + 2013
Antal DVD:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling)

Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.