FilmMarked.dk

DBU: De 10 Største Kampe - 10 disc


699,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Titel: DBU: De 10 Største Kampe - 10 disc


Kort om:
DBU: De 10 Største Kampe  -  10 disc
Landsholds-euforien er tilbage - og klaphatten er for længst fundet frem fra skabet igen!

Efter - set med en roligans øjne - alt for mange års slutrunde-tørke har Morten Olsens hårdtprøvede tropper nu endelig kvalificeret sig til en slutrunde. 

De 10 største kampe er et omfattende DVD-bokssæt, der indeholder ti landskamps-sejre, der alle har skrevet sig direkte ind i de sports-historiske årsbøger.
    
Boksens indhold starter tre år før VM-slutrunden i Mexico med Danmarks 1-0 udebanesejr over England i EM-kvalifikationen 1983, over 6-1 sejren over Uruguay i VM-slutrunden i Mexico 1986 og to kampe fra EM-sejren i 1992, og strækker sig helt frem til udebanesejren over Portugal sidste år, der lagde fundamentet til landsholdets kvalifikation til VM-slutrunden i Sydafrika 2010.
    
Udover at hver kamp er blevet tildelt sin egen DVD-disk med de originale tv-transmissioner og kommentator-spor, indeholder boksen yderligere en fyldestgørende skriftlig introduktion til hver kamp.
    
DBU-boksen leverer fodbold-historisk nostalgi på et højt plan, og den er leveringsdygtig i 10 mindeværdige danske fodbold-sejre - lad os håbe, at VM i Sydafrika til sommer bliver det samme!

Alt i alt en lækker, rød velour-kassette med hvid foliepræget DBU-logo indeholdende en højkvalitets DVD-bog med de 10 største danske landholdskampe i fodbold. DVD-bogen indeholder 12 flot designede opslag - forord, 10 kampopslag og et afsluttende opslag om de 4 landstrænere, som er "repræsenteret" via de 10 udvalgte kampe.

Hvert kampopslag indeholder et holdbillede og et action-billede fra den respektive kamp. Desuden er der et referat af kampen skrevet af DBU's officielle statistikere. Yderligere finder man også en "faktaboks" med startopstillinger, træner, tilskuerantal, mål, advarsler, udvisninger osv. osv. Og så selvfølgelig selve DVD'en.

Hver DVD indeholder én kamp med original kommentator(er) + et par billeder og en lille artikel/interview foretaget af Flemming "Hutlihut" Toft med en af den respektive kamps hovedpersoner, som fortæller en lille anekdote om kampen.

Det er genialt, det dér!

Boksen indeholder følgende 10 kampe:

EM-kvalifiation 1983: England - Danmark (0-1)

EM-slutrunde 1984: Danmark - Belgien (3-2)

VM-kvalifikation 1985: Danmark - Sovjetunionen (4-2)

VM-slutrunde 1986: Danmark - Urugay (6-1)

VM-kvalifikation 1989: Danmark - Grækenland (7-1)

EM-slutrunde 1992: Holland - Danmark (6-7)

EM-slutrunde 1992: Danmark - Tyskland (2-0)

VM-kvalifikation 1997: Danmark - Kroatien (3-1)

VM-slutrunde 1998: Nigeria - Danmark (1-4)

VM-kvalifikation 2008: Portugal - Danmark (2-3)Spillelængde:  1020 min.
Produktionsår:  2009
Antal Disc:  10 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling)

Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.