FilmMarked.dk

Tidsrejsen - 4 disc


129,94kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Undertekster: Danske

Titel: Tidsrejsen - 4 disc
Original Titel: Tidsrejsen (2014)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Tidsrejsen  -  4 disc
Året er 1941. Vi befinder os langt ude i Middelhavet på en øde ø, hvor havet glitrer ligesom en stille regn af diamanter. Langt fra krigen i resten af verden.
    
En italiensk gruppe soldater sendes hertil for at bekæmpe grækerne i Mussolinis navn. De er kun 8 soldater og et æsel – sandsynligvis den mest intelligente af dem alle. Desværre bliver æslet skudt og dræbt ved en fejltagelse allerede den første nat. Derefter går deres eneste radio i stykker, og nu er de helt isolerede.
    
Som kronen på værket findes der heller ingen fjender, de kan bekæmpe på øen. Alle mændene er jo sendt i krig, så tilbage findes kun gamle mænd, børn og... kvinder. Mange kvinder! Smukke kvinder! Snart indser soldaterne, at de har invaderet Paradis, og nu kan alt ske. Selvfølgelig ønsker de, at krigen vil slutte – bare ikke lige med det samme...

Både Under den røde lygte og Oksen måtte se sig slået, da Mediterraneo modtog sin Oscar for Bedste Udenlandske Film i 1992. Siden dengang har Gabriele Salvatores blandt andet instrueret kritikersuccesen Jeg er ikke bange, som blev nomineret til Den Gyldne Bjørn i Berlin og til en Bodil i 2005.


Spillelængde:  584 min.
Produktionsår:  2014
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.