FilmMarked.dk

Linda P: Rommen Er En Tøjte


19,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Titel: Linda P: Rommen Er En Tøjte
Original Titel: Linda P: Rommen Er En Tøjte
Hjælp os med at forbedre vores trailere:
Kort om filmen:
Linda P: Rommen Er En Tøjte
‘Kællinger kan ikke være sjove. De skal bruge deres energi på at holde kæft og se lækre ud.’ Sådan lyder det fra Linda P. – kort inde i hendes nye soloshow. Linda P kan heldigvis ikke holde kæft …. Hun er selvfed på den herresjove måde og en af de få kvinder, der er braget igennem i en branche, der ikke efterlader plads til tøven. 

Indholder

"Rommen er en tøjte" showet
Stand-up DK
Fraklip 
Interview
Kommentarspor


2009 blev et af Lindas hidtil travleste år hvor hun bla. var biograf-aktuel med “Piger på Prøveløsladelse”, tv aktuel med ”Hvor fanden er Herning” og ikke mindst sit første one-man show.  I stand-up showet “Rommen er en tøjte” møder vi hende, vi alle kender men ikke tidligere har mødt, nemlig Linda P selv. ”Rommen er en tøjte” er spækket med skarp stand-up fra Lindas fortid, nutid såvel som fremtid, historier fra undergrunden og det pragtulde Sydhavnen. Vi får historien om hvordan det naturligvis altid er alkoholens skyld, når man fucker up, og ikke en selv. Udover mødet med stand-up’ens førstekvinde vil man kunne gense proletar tøsen ”Christel” og så skal vi selvfølgelig ikke være foruden ”Vild med talents” egen alkoholiske praktikant ”Ditte”, der ikke magter noget som helst i hele verden. Linda P. debuterede ved DM i stand-up i 2004, hvor hun uden erfaring fik en andenplads. Det satte skub i en lynkarriere indenfor showbiz. Det store gennembrud kom med Winnie i Piger på prøveløsladelse, men hun har også beriget os med karakterer som Christel i Wulfs magasin og værtinden Lonnie Starr i Vild med talent.
Medvirkende:
Linda P.


Stregkode
: 5707435602551
Releasedato: 2010-04-13
Original titel: Linda P. Rommen er en tøjte (2010)
Antal Diske: 1
Spilletid: 95 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: 16:9 WideScreen
Sprog: Dansk
Undertekster: Ingen


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.