FilmMarked.dk

Brand New World


29,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Brand New World
Original Titel: Woundings (1998)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Brand New World
Krigen er overstået. På en vindomsust øde ø langt, langt væk fra Storbritannien håndhæver en lille flok krigstrætte soldater Englands suverænitet. Under streng militær lovgivning er livet barskt og ensomt, indtil regeringen begynder at rekruttere unge kvinder med romantiske forestillinger om nybyggertilværelsen. 
    
Ved første øjekast ser alt rosenrødt ud. Romantikken blomstrer, og snart fastsættes datoen for det første bryllup. Da der samtidig helt uventet kommer royalt besøg hjemmefra, forvandles brylluppet til lidt af en mediebegivenhed. 
    
Men under overfladen vokser spændingerne. Når unge, vrede mænd bevæbnet til tænderne, begærer samme kvinde, skal der kun en lille gnist til at skabe en altødelæggende eksplosion.Spillelængde:  101 min.
Produktionsår:  1998
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske

Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.