FilmMarked.dk

Voyage Of The Damned


29,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Voyage Of The Damned
Original Titel: Voyage Of The Damned (1976)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Voyage Of The Damned
Dette er en sand historie. Året er 1939. I Tyskland sendes tusindvis af jøder i dødslejre, men 937 fanger får chancen for at købe sig fri. Den 11. maj kaster et skib los med Cuba som destination, men da de anløber Havannas havn, bliver de stoppet. I virkeligheden er jøderne blevet udnyttet i et djævelsk propagandaspil iscenesat af Josef Goebbels. Da de nægtes asyl i Cuba, kan nazisterne vise verden, at den jødiske race er uønsket alle steder i verden, og det berettiger dermed Hitlers udrensningspolitik.
    
Fartøjet tvinges atter ud på internationalt farvand. Skrækken og desperationen spreder sig blandt passagerne, jo nærmere de kommer de tyske slagmarker - og dødslejrene. Det er på dette tidspunkt, at Kaptajn Schroeder tager en meget vovet beslutning. Stuart Rosenberg (Brubaker og Ocarbelønnet for Skrappe Luke) har iscenesat en af de mest stjernespækkede storfilm nogensinde. På rollelisten findes hele 10 skuespillere, som har vundet en Oscar eller er blevet nomineret til en. Filmen vises her i den sjældne lange version, som er 18 min. længere end biografversionen, der blev nomineret til 3 Oscars og 6 Golden Globes - bl.a. i kategorierne Bedste Film og Bedste Manuskript.


Spillelængde:  155 min.
Produktionsår:  1976
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.