FilmMarked.dk

Eden (2015) (Mia Hansen-Løve)


19,97kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Undertekster: Danske

Titel: Eden (2015) (Mia Hansen-Løve)
Original Titel: Eden (2015)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Eden (2015) (Mia Hansen-Løve)
Eden er en kærligheds- og dannelseshistorie, der udspilles omkring den elektroniske musikscene i Paris i 1990'erne - med Daft Punk i begivenhedernes centrum. Paul starter sin karriere som DJ i Paris' heftige natteliv. Han spiller soulbaseret elektronica - French Touch – med afsæt i acts som Daft Punk, Dimitri from Paris og Cassius. Sammen med sin bedste ven starter Paul DJ-duoen Cheers, der hurtigt finder et publikum, men opholdet på berømmelsens tinde bliver kortvarigt. Det, der er hot i dag, kan være glemt i morgen. 

Mia Hansen-Løve er – trods sit skandinavisk klingende navn – en ung og frembrusende fransk instruktør, der har gestaltet Eden i samarbejde med broderen Sven, som selv har en fortid som DJ. Filmen følger French Touch-generationen og indfanger atomsfæren i klub- og musikmiljøet, så det føles, som var man der selv. Naturligvis garneret med et euforisk soundtrack, der byder på det bedste fra epoken.


Spillelængde:  131 min.
Produktionsår:  2015
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Fransk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.