FilmMarked.dk

Four Christmases


39,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Four Christmases
Original Titel: Four Christmases (2008)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Four Christmases (2008)
Ingen elsker juletiden højere end Brad og Kate. De har nemlig en helt særlig juletradition. Lige siden de mødtes, er dette kærestepar rejst væk i juledagene – væk fra den belastende familie i San Francisco og ned til en eksotisk sydhavsø med sol, afslapning og højt humør. Der drikker de margaritas ved poolen, skåler og ønsker glædelig jul, velvidende at det endnu engang er lykkedes at undgå det kaos og følelsesmæssige rod, som deres familier disker op med sammen med julemiddagen. Farvel til skilsmisseforældre, skænderier med søskende, ustyrlige unger og alle de sure miner og pinligheder, der ellers er en fast ingrediens i julehyggen. Men sådan går det ikke i år! 

Med solbriller, klipklappere og badeshorts i kufferterne bliver Brad (Vince Vaughn) og Kate (Reese Witherspoon) fanget i San Franciscos lufthavn af en tågebanke, som får aflyst alle fly. Endnu værre er det, at et lokalt nyheds-hold fanger Brad og Kate på kamera og dermed afslører parrets ellers skudsikre plan for hele byen… og deres egen familie. Uden flugtmulighed og undskyldninger forventes det nu, at parret tager hjem til Brads far. Og Kates mor. Og Brads mor. Og Kates far. Fire juleaftener på én dag!


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Disks: 1
Spilletid: 83 min.


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling)

Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.