FilmMarked.dk

Krøniken: eps. 11+12


29,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Undertekster: Danske

Titel: Krøniken: eps. 11+12Kort om filmen:
Krøniken 6: eps. 11+12

Afsnit 11
1958. Erik er blevet hængende som salgschef på 'Bella', men har fortsat planer om at vende tilbage til Amerika, da Kaj Holger beder ham hjælpe med udvidelsen af fabrikken og samtidig anbefaler ham til optagelse i Frimurerlogen. Det tegner til et forbedret forhold mellem far og søn - men alt har sine grænser. Ida har fundet en ro i sit liv som fraskilt. På forlaget forkaster hun en oversætters arbejde, og får uventet hjælp af redaktør Sander.
Palle plejer på bedste vis sin jyske valgkreds, men opdager at kredsformanden er mest optaget af at pleje egne interesser. Søs keder sig som husmoder og prøver at komme ind som speakerpige - men forgæves.

Afsnit 12
1959. Erik foreslår Ida, at de flytter sammen, men hun tøver med at give ham plads i sit liv igen. Det gør det ikke bedre, at Erik glemmer alt om sine ventende drenge, da han føler sig degraderet i den forfremmelsesrunde, der er i gang på 'Bella.' Erik er tæt på at rejse, men han bliver talt til fornuft af familiens ven Vang, der forsøger at hjælpe ham med at tilpasse sig sin fars forventninger.

Palle venter tålmodigt på, at Søs får lyst til et barn mere, men ambitionerne om et arbejde bliver ved at trække i hende. Da Palle inviterer en arbejdsløs murer med hjem, for at hjælpe ham på ret køl med et pænt sæt tøj og en anbefaling, kniber det for Søs at holde facaden.Spillelængde:  120 min.
Produktionsår:  2004-2006
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

900 dvd titler fra kun 1 - 5 kr. pr. stk. og 1700 dvd titler til kun 10 kr. pr. stk.