FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Konceptet:

Alle får en god behandling hos FilmMarked.dk

FilmMarked.dk er et trygt sted at handle.

De brugte DVD'er er alle i god stand.

Fragt Fra DKK 49,- Vælg mellem tusindvis af billige film fra kun 1 kr. pr. stk.

Mindsteordre/minimumsbestilling: Man skal købe for mindst 200 kr. og herudover vælge mellem fragt på enten 49 kr. (Uden omdeling) eller 59 kr. (Med omdeling)

 

På grund af, at der er mange omkostninger forbundet med at indkøbe, lagerfører og             afsende brugte dvd og blu-ray og fordi priserne starter fra kun 1 kr. pr. DVD, skal man mindst købe film for 200 kr. og herudover vælge mellem fragt på enten 49 kr. (Uden omdeling) eller 59 kr. (Med omdeling)

Dette sikre at der ikke bruges uforholdsmæssigt mange resurser på at ekspedere små ordre, og at der kan fokuseres på at sælge varerne billigst muligt. 

Alle dvd-film er Region 2 og med danske undertekster og/eller dansk tale, medmindre der står andet i parantes efter titel-navnet og alle dvd film uden danske undertekster er til salg i den kategori, som hedder (Uden danske undertekster)

Oplever du problemer med en DVD / Blu-ray disc eller er et plastcover gået i stykker           under transporten, kontakt os da bare straks på mail:   kontakt@filmmarked.dk  Så sørger vi      for hurtigt at rette op på fejlen med en løsning der passer til dig.

Mvh.
FilmMarked.dk


HjemHjem

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!!!!! LIGE NU !!!!!!

VORES BLU-RAY FILM ER SAT NED !! MEGET !!

GØR ÅRETS BLU-RAY KØB.

VI AFSENDER MED POSTNORD PAKKE SUPER HURTIGT.