FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

The Travolta Collection - 3 disc


29,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Travolta Collection - 3 disc
Original Titel: Grease (1977)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:
Kort om filmen:
The Travolta Collection  -  3 disc

Saturday Night Fever
John Travolta yder en sensuel og intelligent præstation som den bekymrede Tony Manero - om dagen ekspedient i en malerbutik i Brooklyn, om natten dansegulvets ubestritdte konge. Hver lørdag tager Tony sin skjorte med de lange flipper, trompetbukserne og platearskoene på og begiver sig af sted til det eneste sted hvor han er gud og ikke bare endnu en fræk ung flab. Men i mørket, ude af blitzlyset og discokuglen, ligger en tragisk historie om desillusionering, vold og hjertesorg. Med sin præstation blev Travolta en ægte Hollywood-legende, men Saturday night fever er mere end blot en film der definerede en hel generations musik og mode. Det er en stærk og provokerende storbytragedie, der er lige så betydende i dag som i 1977. 

Grease
Sammendrag: John Travolta befæstede sin position som årtiets mest alsidige og charmerende filmskuespiller i denne filmudgave af den store skuespilsucces Grease. Sangstjernen Olivia Newton-John fik sin amerikanske filmdebut i rollen som Sandy, Travoltas naive kæreste. Den imponerende birolleliste ligner Den Blå Bog i denne mest fuldkomne musical om de utrolige 50ere. Grease er ikke kun et nostalgisk tilbageblik på en tid hvor tilværelsen var mere enkel, men også en energisk og spændende musikalsk hyldest til rock and rollens tidsalder. 

Staying Alive

5 år senere og Tony Manero har stadig fuld fart på lørdag aften. Nu stoltserer han sig frem mod sit livs hidtil største udfordring - succes som danser på Broadway. John Travolta antænder lærredet når han genskaber sin legendariske, Oscar-nominerede figur. Cynthia Rhodes og Finola Huges brillerer som kvinderne i Tony`s liv. Og soundtracket pulserer med fem stærke og uforglemmelige Bee Gee`s sange samt Frank Stallones tophit "far from over". Staying alive er instrueret af en anden superstjerne, Sylvester Stallone, som også er medforfatter på filmen. Se John Travolta i en af hans stærkeste og mest uforglemmelige roller.


Skuespillere:
John Travolta
Olivia Newton-john
Cynthia Rhodes
Karen Lynn Gorney
Barry Miller
Paul Pape


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital
Antal Diske: 3
Spilletid: 118 + 110 + 93 min.


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.