FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

X-Men: Trilogy - 3 disc


29,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: X-Men: Trilogy - 3 disc
Original Titel: X-Men (2000)


Kort om filmen:
X-Men: Trilogy  -  3 disc

X-Men
I en ikke så fjern fremtid er der flere og flere mutanter her på Jorden. De besidder hver især en eller anden særpræget, individuel, overnaturlig evne. Men mutanterne har ikke en høj status i samfundet - og det udløser et opgør mellem de to mest magtfulde mutanter: Professor Xavier (Patric Stewart), som kæmper for menneskeheden og Magneto (Ian McKellen), som vil overtage verdensherredømmet. Det bliver en kamp på liv og død. Filmen er instrueret af Bryan Singer (The Usual Suspects) og baseret på Marvels berømte tegneserie. 

X-Men 2
Nu er det tid til at nyde næste kapitel af det verdensomspændende hit. X-Men 2 løfter spændingen til nye åndeløse højder. X-Men er mutanter, født med ualmindelige superkræfter, hvilket hidtil har udstødt og isoleret dem fra den øvrige del af menneskeheden. Men nu har en hemmelig, højtstående nationalt sanktioneret sammensværgelse besluttet at udslette mutanterne én gang for alle. Deres eneste chance for at overleve er nu at stå sammen mod deres mystiske modstandere og forhindre en altødelæggende krig. 

X-Men 3: The Last Stand
I X-men: The Last Stand stilles alverdens mutanter over et ultimativt valg. Der er fundet et stof, der kan neutralisere deres exceptionelle evner, så de for første gang selv kan vælge, hvordan deres resterende liv skal forme sig. De kan enten fortsætte deres liv som mutanter, men dermed også være isoleret og fremmedgjorte fra menneskets side, eller tage kuren, fravælge sine specielle evner og tilpasse sig ordinære tilværelser som almindelige mennesker. De 2 ledende mutanter står overfor en kamp, der for altid vil ændre verdens magtbalance...


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 3
Spilletid: 328 min.


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

2500 dvd titler fra kun 1 - 5 kr. pr. stk. og 2500 dvd titler til kun 10 kr. pr. stk.