FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Rambo Trilogy - 6 disc S.E. Boks (METALBOKSEN ER HEL, MEN RUSTEN)


129,94kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Rambo Trilogy - 6 disc S.E. Boks (METALBOKSEN ER HEL, MEN RUSTEN)
Original Titel: First Blood (1982)

Kort om:
Rambo Trilogy  -  6 disc S.E. Boks

Rambo: First Blood - Part 1 (1982)
Sylvester Stallone er krigshelten John Rambo. Den tidligere Green Beret var engang den perfekte krigsmaskine, men nu bliver han kvalt i sine erindringer fra Vietnam... han vil kun leve i fred.
    
Men en overivrig og provokerende lilleby-sherif (Brian Dennehy) antager, at den højtdekorerede krigsveteran er en vagabond. Han smider Rambo i fængsel og behandler ham som det værste udskud. Men så bryder helvede løs: Rambo flygter. Sheriffen sender alt mandskab efter ham, og en nådesløs menneskejagt begynder! 

Rambo: First Blood - Part 2 (1985)
Vietnam-krigen er forbi. Den tidligere Green Beret, Rambo, sidder i fængsel. Men Colonel Trautman henter ham ud, fordi han skal bruge sin bedste mand til en farlig, hemmelig mission. Rambo skal lede efter amerikanske krigsfanger og befri dem, men hans overlevelsesevner bliver sat på en hård prøve. Fordi han ikke lytter til sin overordnede, mener hans egne folk, at de kan undvære ham.
    
Rambo er nu på egen hånd. Kun bevæbnet med kniv, bue og pil træder han ind mod fjenden, der er udrustet med de mest moderne våben. 

Rambo 3 (1988)
Kampen fortsætter. Superstjernen Sylvester Stallone tænder den tredje og mest eksplosive sprængladning i den spændingsfyldte Rambo-trilogi.

Kampoperationerne har krævet meget af John Rambo, men nu har han endelig fundet indre fred i et kloster. Så dukker hans mentor, Colonel Trautman, op for at bede Rambo om hjælp ved en tophemmelig mission i Afghanistan. Rambo har fået nok af krig, så han afslår. Men da Trautman bliver taget til fange, forvandler Rambo sig til en krigsmaskine. For at redde sin ven udløser han det rene helvede. 


Spillelængde:  132 min.
Produktionsår:  1982-1988
Antal Disc:  6 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Masser af Blu-Ray til Kun 10 Kr. Stk.