FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Gøg og Gokke: The Golden Collection - 4 disc


49,95kr inkl. moms

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Gøg og Gokke: The Golden Collection - 4 disc
Original Titel: Shorts (1922)

Kort om:
Gøg og Gokke: The Golden Collection

Flying Deuces
Denne film med det elskede og berømte komikerpar er nok den allerbedst kendte. Det er overflødigt at nævne, at filmen er ustyrligt morsom, men den har en handling, der gør den anderledes uforudsigelig end parrets øvrige film.
    
Gokke lider af ulykkelig kærlighed. I Paris har han forelsket sig i den smukke Georgette, men hun gengælder ikke hans følelser. I sin fortvivlelse forsøger han at begå selvmord ved at drukne sig, men bliver reddet i sidste øjeblik. For at glemme sin kærestesorg melder han og Gøg sig til Fremmedlegionen, men der bliver mere end almindeligt hedt for de to nye basser i Afrika. 

Way Out West
Gøg og Gokke skal aflevere arven efter en rig guldgraver til datteren, der nu arbejder på en saloon. Indehaveren er hendes værge, og han har slet skjulte og dårlige hensigter. Han ser selvfølgelig straks muligheden for, at han selv og hans kone overtager arven. Det er nu op til de to hjertelige, med mildest talt uheldige vagabonder at rede trådene ud og få arven lagt i de rigtige hænder. En fantastisk varm og underholdende film med en happy-ending. 

Utopia
Følg Gøg og Gokkes fantastiske og morsomme kamp med verdensherredømmet om en atomø. En klassisk film der skal ses! Filmhistoriens mest kendte og elskede par slår sig endnu engang løs og vender verdensbilledet på hovedet i grinagtige og forrygende scener. En fabelagtig og vidunderlig film, der må overbevise alle om, at handling siger mere end ord. Dette var Stan Laurel og Oliver Hardys sidste film. 

Shorts
Fire sjældne kortfilm fra den første og sidste periode af Gøg og Gokkes liv. Se Mud And Sand fra 1922, Oranges And Lemons og Just Rambling Along, som er en af de tidligste film, der er bevaret intakt. Som en ekstra bonus indeholder DVD'en en meget sjælden reklamefilm, Gøg og Gokke lavede for den amerikanske skov- og naturstyrelse - noget af det sidste de lavede sammen.Spillelængde:  350 min.
Produktionsår: 
Antal Disc:  4 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske
Billede: Sort/Hvid 

Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.