FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Tæskeholdet: Til Nationen


9,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Titel: Tæskeholdet: Til Nationen
Original Titel: Tæskeholdet: Til Nationen (1997)

Kort om:
Tæskeholdet: Til Nationen
Det er i disse dage 10 år siden at Casper Christensen, Jan Gintberg, Mads Vangsø og Søren Søndergaard satte nationen på den anden ende og fortsatte frem til sommeren 1997 som Tæskeholdet på Danmarks Radios P3. 

Det startede oprindeligt som et radioprogram og satire show med diverse underfundige påfund fra værterne. Disse påfund havde til tider (for det meste) karakter af (meget) sexuelle og provokerende toner. Tæskeholdet var så stor en succes at mange unge begyndte at pjække fra skole hver fredag, og i stedet mødte op på Worsåesvej foran radiohuset for at høre på Tæskeholdet. Det blev naboerne godt sure over, og når de mange tæskeholds-fans skulle lade vandet, blev tilfældige omgange brugt til at træde af på naturens veje. 

Der var stor uro og optøjer, politiet blev ofte sat ind, trafikken omlagt og radio og TV bragte jævnlige trafikinformationer om uregelmæssigheder forårsaget af Tæskeholdet. Tæskeholdet blev udvidet til også at komme på TV, hvor programmet slog Eleva2ren med hensyn til seertal, og blev det show alle talte om. 


Spillelængde:  440 min.
Produktionsår:  1997
Antal DVD:  3 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!!!!! LIGE NU !!!!!!

VORES BLU-RAY FILM ER SAT NED !! MEGET !!

GØR ÅRETS BLU-RAY KØB.

VI AFSENDER MED POSTNORD PAKKE SUPER HURTIGT.