FilmMarked.dk

Kentex Royal: En Kongelig Oplevelse


49,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Titel: Kentex Royal: En Kongelig OplevelseKort om filmen:
Kentex Royal: En Kongelig Oplevelse
Efter fire årtier i dansk teater fik den folkekære Tommy Kenter endelig sin debut på Det Kongelige Teater.  Denne forrygende forestilling blev genopført i Helsingør Musikteatret i maj 2010 og blev atter en succes.  Se eller gense Tommy Kenter, når den populære skuespiller og entertainer indtager Musikteatrets intimscene med en velvalgt buket af viser, monologer og sketches, som er fremført med den passende titel Kentex Royal. Musikken leveres af Esben Just og denne duo bygger på materialet fra den tidligere succes Kentex 4.            

Den nye 2-mandsrevy bygger på materiale fra Tommy Kenters og musikeren Esben Justs succesfulde Kentex 4, der i efteråret 2006 spillede på Husets Teater. Den udgave, der nu opføres i Helsingør Musikteater, indeholder en række fantastiske nye numre: ”Livet er hårdt og brutalt”” Svend-Erik” – 7 viser om Svend-Erik ”De 3 telefonsamtaler” Esben Just spiller ”Like Strangers” Alf Velling ”Guldfisken” ”Vidunderfuldt” Esben Just spillere ”Whole lot af Shakin´” Rudy S. Kleützner ”Månestrålen” 


Medvirkende:
Tommy Kenter
Esben Just


Spillelængde:  125 min.
Produktionsår:  2010
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Blu-ray film er blevet billigere og det er DVD film uden danske undertekster, samt DVD film uden cover også. Gør en god handel.