FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Trio Van Gogh


29,95kr inkl. moms

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Titel: Trio Van Gogh
Original Titel: Trio Van Gogh (2007)

Kort om:
Trio van Gogh
Trio van Gogh er en dokumentarserie i 12 afsnit om en lille klassisk trio, der kæmper en hård kamp for at opnå deres drøm om en pladekontrakt. Vi følger Annette, Erik og Miklos, som i to år har spillet musik sammen. For at opnå større gennemslagskraft og for at få flere spillejobs, har de besluttet at droppe kammermusikken og i stedet spille klassiske versioner af kendte, danske hits fra fx. Kim Larsen og Thomas Helmig. Men det store gennembrud lader vente på sig. Da vi møder trioen arbejder de på at tjene penge ind til at komme i studiet og indspille en demo cd. De er overbevist om, at en demo indspilning vil bane vejen til en rigtig pladekontrakt og dermed den succes, som trioen drømmer om. 

Anette Lauritsen er gruppens frontfigur og spiller tværfløjte. Hun arbejder til daglig i billetsalget hos DSB, og udover trioen er hendes store interesse de to katte Samson og Miss Fine, som hun bruger meget tid og energi på. Anettes største drøm er en pladekontrakt, og hun arbejder målrettet på at få drømmen opfyldt. Hun går højt op i at gruppen fremstår så professionel som muligt, og hun er villig til at gå hele vejen for at opnå succes med Trio van Gogh. 

Erik Trier er trioens yngste medlem, og han er først netop blevet færdig med gymnasiet. Hans instrument er celloen - et instrument, han har spillet på siden femårs-alderen. Erik interesserer sig ikke for fester og venner - han betegner sig selv som en enspænder, der først og fremmest går op i at gøre sit cellospil bedre. Eriks kæreste eje er hans cello, som er gået i arv i familien. Da Erik var barn blev han drillet meget i skolen, da han har et skeleøje, som volder ham en del problemer. 

Miklos Raboszki kommer oprindelig fra Ungarn, hvor han arbejdede som sygeplejerske. I dag bor han i Brønshøj og arbejder som taxachauffør for handicappede. Derudover er han Trio van Goghs violinist, hvilket han nyder meget, da han anser Annette og Erik for at være sine bedste venner. Miklos er en munter fyr som elsker sit liv i Danmark, til trods for at han ikke kan få arbejde som sygeplejerske på grund af sproglige problemer.


Spillelængde:  210 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Tjek vores nedsatte priser på erotik film nu. Men skynd dig. De billige priser er kun en kort periode. Slå til nu. Priserne er enestående.

Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.