FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Fuhlendorff: Stort Set


19,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Titel: Fuhlendorff: Stort Set
Original Titel: Fuhlendorff: Stort Set (2013)

Kort om:
Fuhlendorff: Stort Set
"Det her er min første DVD. Det er en optagelse af mit show fra 2008 på Comedy Zoo i København. Showet hedder "Mit første one man show", som jeg synes er en original titel, og så er det endda faktuelt korrekt. Det kunne også have heddet "Mit andet one man show", hvilket nok ville være en mere original titel, men dog faktuelt ukorrekt. Jeg har valgt at skrive noget af dette salgsbrev selv for at begrænse antallet af tillægsord og salgsgloser, som dem der står lige bagefter denne tekst, for det eneste jeg faktisk gerne vil sige er: Håber, du kan lide showet og god fornøjelse..."
- Christian Fuhlendorff

Mit første one man show er stand-up uden teater, tryl, sang og scenografi. Showet bygger på en usædvanlig 25-årig mands skæve observationer af dagligdagen. Med sin udsyrede tankegang sætter Christian Fuhlendorff sig selv, verden og dens særheder i centrum og delagtigør hudløst publikum i sine tanker. Vi lærer for eksempel, at Christian ikke bryder sig om dværge, fordi de med deres store hoved ser ud, som om de ved mere end os andre (!?).
    
Fuhlendorff har ikke de sædvanlige stand-up manerer. Hans uortodokse stil er dynamisk og levende – det ene øjeblik afslappet, grænsende til det sumpede, det næste manisk, så man helt taber pusten. Gennem hele showet har han en fin fornemmelse for det intuitive og improvisatoriske, hvilket underbygger dynamikken og holder publikums opmærksomhed fanget fra start til slut. Han ser det bizarre i det banale – og det morsomme i det menneskelige. Og så er han flabet, så det vil noget. En eksponent for moderne stand-up og en stjerne i den ny generation af komikere på vej frem.


Spillelængde:  320 min.
Produktionsår:  2013
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen  


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!! NEDSAT NEDSAT !!!

MANGE NYE DVD, MUSIK-CD OG EROTIK FILM NYHEDER OG MANGE SAT NED I PRIS.

VI AFSENDER MED POSTNORD PAKKE SUPER HURTIGT.