FilmMarked.dk

Mr. Poxycat & Co.


39,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Titel: Mr. Poxycat & Co.
Original Titel: Mr. Poxycat & Co. (2007)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Mr. Poxycat & Co.
Skolelærer Jørgen Thomsen alias Mr. Poxycat har besluttet sig for at satse på en professionel karriere som tryllekunstner og showman. Vi følger Jørgens kamp for det landsdækkende gennembrud og pladsen på toppen af dansk showbiz. Trods Jørgens åbenlyse engagement og forrygende shows, kan omgivelserne ikke altid se det geniale i hans forestillinger – men Mr. Poxycat er ikke lige sådan at vippe af tryllepinden!

Nikolaj Lie Kaas debuterer som manuskriptforfatter og instruktør med komedieserien Mr. Poxycat & Co.. Rasmus Bjerg (Dolph & Wulff) spiller entertaineren med de store drømme, og Marie Askehave (Forbrydelsen) ses i rollen som hans hårdt prøvede kone, Gitte. Serien er nomineret til årets danske TV-pris i kategorien "Årets comedy", og Rasmus Bjerg er nomineret til "Årets mandlige TV-skuespiller".Spillelængde:  180 min.
Produktionsår:  2007
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.