FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Happy Feet + Myremobberen - 2 disc


19,95kr

Brugt Blu-Ray

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Undertekster: Danske

Titel: Happy Feet + Myremobberen - 2 disc
Original Titel: Happy Feet (2006)

Kort om:
Happy Feet + Myremobberen  -  2 disc

Happy Feet
Kongepingviner danner par ved at synge sig ind i hinandens hjerter. Derfor er det mere end almindelig surt for pingvinen Mumble, da han opdager, at han ikke kan synge. I stedet beslutter Mumble at forsøge at danse sig til opmærksomhed fra sin elskede. Opmærksomhed får han, men ikke på den gode måde. I hvert fald ikke til at begynde med.

Myremobberen
Stakkels, 10-årige Lucas Nielsen har det ikke så let. Han er lige flyttet til byen med sin familie, men det er ikke lykkedes ham at finde nogle venner. Hjemme får han ikke andet end foragt fra sin teenagesøster, Tiffany, og forældrene har også alt for travlt til at bemærke Lucas' problemer. Og hans søde, men lidt bimse bedstemor, Momse, bruger al sin tid på at beskytte familien mod aliens fra rummet, som hun læser om i fantasy-magasinerne. Som om det ikke er nok, er Lucas blevet yndlingsoffer for den lokale grovmobber, der sjældent misser en lejlighed til at leve op til sit meget dårlige rygte. 
    
Som reaktion på al denne elendighed har Lucas fundet på at ødelægge myretuerne i familiens have og lader på den måde sin frustration gå ud over de forsvarsløse tårne af jord og deres bittesmå indbyggere. Han sparker tuerne ud af form, hvorefter han fuldender destruktionen med en syndflod fra haveslangen. Men han er bare ikke klar over, at der lige under hans fødder findes en travl og levende verden, og at det, han ser som et “mylder af dumme myrer”, rent faktisk er indbyggerne i et komplekst samfund med navne, forhold, ansvar og følelser. Og de er ved at være ret trætte af hele tiden at få deres univers smadret af Lucas, Myremobberen. 
    
Så nu er de parate til at sætte en desperat plan i værk for at forsvare sig: Troldmyren, Zoc, har opfundet et magisk bryg, og blot en enkelt dråbe i Lucas' gigantiske menneskeøre er nok til, at han i nattens mørke krymper til myrestørrelse og myre-nappes ned i myretuen, hvor han med det samme stilles for retten. Lucas anklages af Myrerådets leder for utallige forbrydelser mod myrekolonien, og han dømmes af den kloge Myredronning til fremover at leve hos myrerne og lære deres skikke, før han igen kan gøre sig fortjent til sin frihed. Og så må Lucas ellers finde sig til rette i et utroligt landskab, der myldrer med liv og farer, som han hidtil ikke har kunnet forestille sig i selv sine værste mareridt.Spillelængde:  109+88 min.
Produktionsår:  2006/2006
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Dansk, Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

! Billlige Blu-Ray Nyheder !

1) 100 Blu-Ray til under 10 Kr. stk. i vores kategori: "Billigste Blu-Ray"

2) 1200 Blu-Ray Nyheder og de er nedsat kraftigt.

3) "DVD Nyheder Maj" er nu kraftigt nedsat og flere nye til salg i denne kategori.

4) !! Nu billigere fragt !!
Vælg mellem kun 29 kr. for levering til pakkeshop/pakkeboks.

Eller 49 kr. for hjemmelevering.


Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.