FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Hercules In New York


19,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Hercules In New York
Original Titel: Hercules In New York (1970)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Hercules In New York (1970)
Arnold Schwarzenegger Inden han blev "Conan Barbaren", "Terminator" og "Strømer I Børnehaveklassen" var han noget endnu større. Han var Gud.

Ekstra materiale:
- Indeholder 2 versioner. Den originale version, samt den engelsk dubbede.
- Trailers.

På bjerget Olympus sidder den unge Gud Herkules og dødkeder sig. Mod sin faders vilje bestemmer han sig for at stikke af ned på Jorden for at søge spænding. Inde i New Yorks storbyjungle bliver Herkules opdaget af Pretzy ­en fattig gadehandler, som ser sit snit til at tjene penge på muskelbundet.
Snart er Herkules ikke bare Gud på Olympus, men også i den menneskelige verden. Men da mafiaen satser en større formue på ham, beslutter Zeus sig for at straffe sin ulydige søn.Midt i kampens hede mister Herkules sine guddommelige kræfter og må give op! Med en rødglødende mafia lige i hælene, må han nu flygte i det eneste køretøj han kender til ­ en hestetrukket stridsvogn. Og han har ikke engang noget kørekort!

Inden Schwarzenegger blev en af verdens bedst betalte filmstjerner, var han en almindelig dreng fra en lille by i Østrig. Han satsede alt på bodybuilding ­ vandt titlen som Mr. Univers og bookede en enkeltbillet til et bedre liv i USA. Returbilletten fik han aldrig brug for!


Antal Disc: 1

Spillelængde: 88 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Produktionsår: 1970

Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Mange flere DVD Film til salg i Nyt I Januar