FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Hercules In New York


39,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Hercules In New York
Original Titel: Hercules In New York (1970)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Hercules In New York (1970)
Arnold Schwarzenegger Inden han blev "Conan Barbaren", "Terminator" og "Strømer I Børnehaveklassen" var han noget endnu større. Han var Gud.

Ekstra materiale:
- Indeholder 2 versioner. Den originale version, samt den engelsk dubbede.
- Trailers.

På bjerget Olympus sidder den unge Gud Herkules og dødkeder sig. Mod sin faders vilje bestemmer han sig for at stikke af ned på Jorden for at søge spænding. Inde i New Yorks storbyjungle bliver Herkules opdaget af Pretzy ­en fattig gadehandler, som ser sit snit til at tjene penge på muskelbundet.
Snart er Herkules ikke bare Gud på Olympus, men også i den menneskelige verden. Men da mafiaen satser en større formue på ham, beslutter Zeus sig for at straffe sin ulydige søn.Midt i kampens hede mister Herkules sine guddommelige kræfter og må give op! Med en rødglødende mafia lige i hælene, må han nu flygte i det eneste køretøj han kender til ­ en hestetrukket stridsvogn. Og han har ikke engang noget kørekort!

Inden Schwarzenegger blev en af verdens bedst betalte filmstjerner, var han en almindelig dreng fra en lille by i Østrig. Han satsede alt på bodybuilding ­ vandt titlen som Mr. Univers og bookede en enkeltbillet til et bedre liv i USA. Returbilletten fik han aldrig brug for!


Antal Disc: 1

Spillelængde: 88 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Produktionsår: 1970

Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.