FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

American Ninja


69,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: American Ninja
Original Titel: American Ninja (1985)

Kort om:
American Ninja
Gør klar til åndeløs action og medrivende kampsports-magi, når en ung amerikaner bliver en af de største mestre i Ninjitsu, Orientens mest dødbringende kunstart. American Ninja er underholdning lige så hurtig og usvigelig som det lynende stål på en samurais sværd.

Den 18-årige menige i U.S. Army, Joe Armstrong (Michael Dudikoff), som er udstationeret på Filippinerne, eskorterer en konvoj med forsyninger, da den falder i baghold af rebeller; en af disse genkender han som en Black Ninja-kriger. Joe forsvarer sig instinktivt ved hjælp af den hemmelige kampform Ninjitsu - en evne, som mistænkeliggør ham hos hans overordnede og soldaterkammerater. Undervejs i sin ensomme kamp mod korruption opdager denne unge mand omsider hemmeligheden bag sin mystiske fortid; en hemmelighed, som indsætter ham i den ultimative kamp mod den ondsindede Black Star Ninja.Spillelængde:  95 min.
Produktionsår:  1985
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.