FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

College Kickboxers


29,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: College Kickboxers
Original Titel: College Kickboxers (1990)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
College Kickboxers
James og Mark er studenter. De er blevet gode venner gennem deres altoverskyggende fritidsinteresse: kickboksning. 

De træner begge hårdt, for at være i topform til årets store turnering hvor 1. præmien er på 25.000 dollars - et svimlende beløb for en fattig student. 

Deres værste konkurrent, Tanner, er leder af den brutale White Tiger bande. Han beslutter sig for at forøge sine vindercheancer ved at eliminere sine farligste konkurrenter. Hele banden dukker op på den restaurant, hvor James arbejder. 

James bliver reddet af Wing, den kinesiske kok, der sender bøllerne på vild flugt efter en forrygende opvisning i hurtighed og slagkraft. 

James er dybt fasineret og overtaler Wing til at undervise ham. Wing siger ja på een betingelse: James skal sværge på kun at bruge sine evner i selvforsvar og aldrig stille op i pengeturneringer. 

Kort før turneringen starter, slår banden til mod Mark og efterlader ham gennembanket og med en brækket arm. Tanner er så godt som sikker på 1. pladsen og de 25.000 dollars... 


Spillelængde:  86 min.
Produktionsår:  1991
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.