FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Speed Racer


29,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Speed Racer
Original Titel: Speed Racer (2008)

Kort om:
Speed Racer
Speed Racer (Emile Hirsch) er et naturtalent bag rattet. Han ræser ud ad banerne og udfører hasarderede overhalinger af de andre biler. Han kører aggressivt, instinktivt og frygtløst. Han er også vokset op i en racer-familie… Hans far – Far Racer (John Goodman) – har altid bygget biler, og det er da også ham, der har designet Speeds fantastiske bil Mach 5. Deres familie er ét af de få uafhængige racer-hold tilbage i branchen, og bilerne bliver da også bygget i familiehusets garage. Speeds storebror – Rex Racer – mistede livet under det dødsforagtende racerløb The Crucible. Og siden er Speed blevet sammenlignet med den legendariske bror. 
    
Speed modtager et meget lukrativt og fristende tilbud fra Royalton Industries. Han skal køre i deres biler, og de vil sørge for ham og hans familie resten af livet. Speed takker nej til tilbuddet og bliver uvenner med firmaets ejer, E.P. Arnold Royalton (Roger Allam). Samtidig falder han også over en frygtelig hemmelighed: Nogle af de helt store racerløbs resultater bliver arrangeret på forhånd af en håndfuld nådesløse mongoler, der manipulerer med løbene for at tjene flere penge. Hvis Speed ikke vil køre for Royalton, vil E.P. Arnold Royalton sørge for, at Speed og hans bil aldrig kommer over mållinjen.
    
Speed har kun en mulighed for at redde familiens firma og den sportsgren, han elsker: Han må slå Royalton på målstregen. Han får hjælp fra familien og kæresten Trixie (Christina Ricci) til at slå sig sammen med sin tidligere konkurrent – den mystiske racerkører Racer X (Matthew Fox) – for at kunne vinde det løb, der slog hans bror ihjel: The Crucible. Det giver nemlig automatisk adgang til det helt store løb: World Racing League - The Grand Prix. 
    
Men mellem Speed og det ternede flag står verdens bedste – og mest nådesløse – konkurrenter, som alle er blevet stillet en milliongevinst i udsigt fra Royalton. Ikke kun hvis de vinder løbet, men også hvis de sørger for, at Speed ikke kommer til at gennemføre dette eller andre løb nogensinde.Spillelængde:  135 min.
Produktionsår:  2008
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!! ALLE BLU-RAY NEDSAT !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1) !! Blu-Ray - ALLE kategorier er lige nu nedsat kraftigt !!

2) !! DVD Nyheder er kraftigt nedsat !!

3) Musik-CD-Nyheder Nedsat.

4) DVD Film Uden Cover Nyheder Nedsat.

5) Erotik Film meget Nedsat.

6) !! Nu billigere fragt !!
Vælg mellem kun 29 kr. for levering til pakkeshop/pakkeboks.

Eller 49 kr. for hjemmelevering.


Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.