FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Bolettes Brudefærd


39,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk

Undertekster: Danske

Titel: Bolettes Brudefærd
Original Titel: Bolettes Brudefærd (1938)

Kort om:
Bolettes Brudefærd (1938) 
I en lille sjællandsk landsby, hvor alt tilsyneladende ånder fred og idyl, bor den rapkæftede syerske, Bolette Jensen. Hun er frygtet for sin skarpe tunge, og hendes ligefremme stil har gjort hende upopulær hos det korrupte sogneråd.

Så de har lagt en skummel plan. De vil betale en udenbys særling, ”putkræmmeren” Morten, 650 kroner for at tage Bolette til hustru og dermed bortgifte hende til et andet sogn. Men de har gjort regning uden Bolette. Og snart er hun klar med et modspil, der vil overraske alle… 

Bodil Ipsen var sin tids største skuespillerinde, og to gange nåede hun at vinde en Bodil – filmprisen, der er opkaldt efter hende selv. I denne klassiske tonefilm fra 1938, spiller hun en af sine livsroller, som den karismatiske syerske, Bolette, der sætter ud på en udspekuleret brudefærd med ”putkræmmeren” i skikkelse af Peter Malberg.


Emanuel Gregers har instrueret og Kai Normann Andersen skrevet musikken til en lystig folkekomedie fra genrens absolutte storhedstid.Spillelængde:  97 min.
Produktionsår:  1938
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Dansk for hørehæmmede
Billede: Sort/Hvid


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Bemærk!!

Ordre bestilt om fredagen før kl. 17.00 med “Postnord Uden Omdeling” lægges allerede klar til afhentning i nærmeste pakkeboks eller posthus om lørdagen.