FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Harry Potter Og Hemmelighedernes Kammer (2)


9,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Harry Potter Og Hemmelighedernes Kammer (2)
Original Titel: Harry Potter And The Chamber Of Secrets (2002)

Kort om:
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
2. års eleverne er ved at pakke deres kufferter for at vende tilbage til Hogwarts efter en lang sommer. Ikke alle har haft en lige morsom ferie: Harry Potter (Daniel Radcliffe) har tilbragt tiden hos sin onkel og tante, hr. og fru Dursley (Richard Griffiths og Fiona Shaw), og ikke mindst deres forkælede søn, Harrys fætter Dudley (Rupert Grint). Harrys bedste venner fra Hogwarts, Ron Weasley (Rupert Grint) og Hermione Granger (Emma Watson) har tilsyneladende glemt ham, for de har ikke svaret på ét eneste af hans breve. 
Pludselig dukker der et mærkelig væsen op på Harrys værelse: Husalfen Dobby. Han advarer Harry mod at tage tilbage til Hogwarts, da Harrys liv vil blive bragt i stor fare der. Dobby har været så ivrig efter at forhindre Harry i at tage tilbage til Hogwarts, at han har gemt alle Ron og Hermiones breve.
Men Harry overhører Dobbys advarsler og drager sammen med Ron til perron ni trekvart for at nå Hogwarts-ekspressen. Under mystiske omstændigheder bliver de forhindrede i komme med toget, men Ron og Harry kommer alligevel til Hogwarts endda på en sådan måde, at deres gamle fjende Professor Snape (Alan Rickman) kræver, at de bliver bortvist.Spillelængde:  155 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk, Dansk
Undertekster: Danske  


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

- DU KAN SAGTENS NÅ AT REDDE JULEHYGGEN

- BESTIL OG VI SENDER STRAKS PAKKEN MED POSTNORD