FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

The Hills Have Eyes (2006)


19,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Hills Have Eyes (2006)
Original Titel: The Hills Have Eyes (2006)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om filmen:
The Hills Have Eyes (2006)
”Noget er ikke, som det skal være herude. Vi er ikke alene.”
- Bobby Carter

Da Wes Craven udsendte sin første udgave af The Hills Have Eyes i 1977, fik den lynhurtigt kultstatus inden for horror-splatter-genren – ligesom Tobe Hoopers beslægtede, tre år ældre The Texas Chain Saw Massacre (Motorsavsmassakren). Begge film blev til på minimale budgetter (faktisk lånte Craven rekvisitter fra Hoopers film); begge film handler om en flok vejfarende, der i bogstavelig forstand strander uden for lands lov og ret, konfronteret med en ufattelig ondskab; begge film handler bl.a. om kannibalisme; og frem for alt: begge film trækker én med ind i éns værste mareridt. Nu står Wes Craven bag en ny, opdateret udgave, lavet på et betydeligt større budget. Denne gang har Craven nøjedes med at påtage sig producerrollen og overladt den endelige udformning og instruktion til det nye, talentfulde franske makkerpar, Alexandre Aja & Gregory Levasseur – i kølvandet på deres egen skræmmende originale horrorfilm, Haute tension (High Tension) i 2003.

Det hele begynder som en typisk familieudflugt – med de skærmydsler, der nu engang følger med, når familien skal i skoven (eller her: ørkenen). Den garvede Cleveland-strisser ”Big Bob” Carter (Ted Levine) og hans kone Ethel (Kathleen Quinlan) fejrer deres sølvbryllup med en campingtur til Californien sammen med deres tre efterhånden voksne børn: datteren Lynn (Vinessa Shaw) og hendes nørdede teknofreak-mand Doug (Aaron Stanford) – og deres spædbarn Catherine – samt teenagerne Brenda (Emilie de Ravin) og Bobby (Dan Byrd).

Alt går efter bogen, indtil Big Bob får den idé at skyde genvej gennem ørkenen. Pludselig befinder de sig længere ude end der, hvor kragerne vender, og da bilen bryder sammen, går det langsomt op for dem, at den er helt gal. For snart skal det vise sig, at de ikke kun er oppe imod den nådesløst brændende ørkensol. De er ikke så alene, som de først troede. Gemt væk derude i ørkenen bor en gruppe af overlevende fra de amerikanske atomprøvesprængninger i 1950’erne – hæslige, glubske, blodtørstige misfostre, som kaster sig over den lille familie – én for én ...!


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 107 min.


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!!!!! LIGE NU !!!!!!

MANGE NYE DVD NYHEDER SAT NED I PRIS.

MANGE FLERE BLU-RAY OGSÅ.

OG EN PAKKE MED HELE 50 GODE BLU-RAY FILM TIL KUN 500 KR.

DU BLIVER IKKE SKUFFET.

VI AFSENDER MED POSTNORD PAKKE SUPER HURTIGT.