FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Dr. Strangelove


79,94kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Dr. Strangelove
Original Titel: Dr. Strangelove (1964)




Hjælp os med at forbedre vores trailere:



Kort om:
Dr. Strangelove
Overbevist om, at kommunisterne forurener USA's "dyrebare kropsvæsker", indleder en vanvittig general (George C. Scott) et overraskelsesangreb på USSR med atomvåben. Hans næstkommanderende, Kaptajn Mandrake (Peter Sellers), prøver desperat at få fat i tilbagekaldelseskoderne for at forhindre bombeangrebet.

I mellemtiden har USA's præsident Merkin Muffley (Sellers igen) travlt på den varme linie med at overbevise en fordrukken russisk premierminister om, at det forestående angreb bare er en fjollet fejl, samtidig med at præsidentens rådgiver (og ex-nazistisk videnskabsmand), Dr. Strangelove (Sellers endnu engang), bekræfter eksistensen af den frygtede Dommedags-maskine - et nyt og hemmeligt russisk gengældelsesvåben, der med sikkerhed vil gøre en ende på den menneskelige race for altid!

Stanley Kubricks fabelagtige sorte komedieklassiker om et "uheldigt" atomangreb blev nomineret til 4 Oscars i 1964. Selvom filmen blev lavet på et tidspunkt, hvor paranoiaen over Den Kolde Krig var på sit højeste, virker den i dag stadigvæk forbløffende aktuel.



Spillelængde:  93 min.
Produktionsår:  1964
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske
Sort/Hvid


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Har du en stor filmsamling du ønsker at sælge så kontakt os på: filmkoeb@filmmarked.dk