FilmMarked.dk

Battle Royale 2: Requiem


49,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Undertekster: Danske

Titel: Battle Royale 2: Requiem
Original Titel: Battle Royale 2: Requiem (2003)
Bemærk: Denne video-trailer er rapporteret som forkert


Kort om:
Der er gået tre år, siden de overlevende fra Battle Royale, Nanahara og Nakagawa, flygtede fra øen, og verden er gået ind i en æra med terror. Nanahara er leder af terroristgruppen "Wild Seven", som er på flugt fra den internationale ordensmagt. Gruppen er modstandere af BR og myndighederne og har erklæret krig mod de voksne, der tvinger unge til at myrde hinanden i BR-kampe. 
    
Nanahara bliver anklaget for at være hjernen bag ødelæggelsen af Capitolium. I retfærdighedens navn har de voksne nu tvunget en ny lov mod terrorisme igennem, nemlig Millennium Anti-Terrorism Act - eller Battle Royale II.

42 elever fra afgangsklassen er på vej på skiferie, da de bliver bortført af militæret. Eleverne bliver tvunget til at bære dødelige elektroniske halsbånd og får valget mellem at eliminere Nanahara eller dø. En af eleverne vægrer sig ved at deltage i jagten på Nanahara, og han bliver straks dræbt af et dødeligt stød fra halsbåndet. Det samme sker for endnu en elev, så nu er de kun 40 tilbage...Spillelængde:  134 min.
Produktionsår:  2003
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Japansk
Undertekster:  Danske


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

900 dvd titler fra kun 1 - 5 kr. pr. stk. og 1700 dvd titler til kun 10 kr. pr. stk.