FilmMarked.dk

Forbandelsen (Ju-on) (Den Japanske Original)


49,94kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Undertekster: Danske

Titel: Forbandelsen (Ju-on) (Den Japanske Original)
Original Titel: Ju-On (2002)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Forbandelsen (Ju-on) (Den Japanske Original)
En altoverskyggende vrede danner grobund for en forbandelse, som huserer på steder, hvor de døde engang levede. Kontakt med forbandelsen resulterer i døden.

En af de overlevende afslører sandheden om et brutalt mord, et forsvundet barn og en kæde, der ikke kan brydes. Rika er på vej ind i huset, hvor det hele skete, men hun ved ikke, hvilke frygtelige konsekvenser hendes besøg vil medføre. En apatisk gammel dame og en dreng med en sort kat i et skab hører til husets mest normale beboere. Fortid og nutid blandes, mens den rædselsvækkende sandhed afdækkes...

Denne gyserfilm, som er instrueret af den prisbelønnede instruktør bag originalversionen af The Ring, har indgydt frygt i alle biografgængere. Filmens amerikanske genindspilning med Sarah Michelle Gellar gik direkte ind på førstepladsen på den amerikanske biografhitliste. 

Det kan være temmelig forvirrende med alle de forskellige filmversioner af spøgelseshistorien Juon, idet den originale film - som blev lavet til TV/video i Japan i år 2000 - dels blev efterfulgt af en 2'er samme år, dels blev genindspillet i denne version til de japanske biografer af samme instruktør i 2003, hvilken siden blev efterfulgt af både en 2'er og en 3'er. For slet ikke at tale om The Grudge fra 2004, den amerikaniserede version med Sarah Michelle Gellar... 


Spillelængde:  88 min.
Produktionsår:  2002
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Japansk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.