FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Halloween 2 (2009) (Rob Zombie)


69,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Halloween 2 (2009) (Rob Zombie)
Original Titel: Halloween 2 (2009)

Kort om:
Halloween 2 (2009)
Laurie Strode overlever mirakuløst sin mentalt forstyrrede bror Michaels mordforsøg og køres i al hast på hospitalet. Laurie er overbevist om, at det lykkedes hende at slå Michael ihjel, og at hun derfor burde være i sikkerhed, men en knugende fornemmelse fortæller hende, at mareridtet kun lige er begyndt. Der går to år, før hendes bange anelser viser sig at holde stik - Michael lever og han strejfer rundt i området omkring Haddonfield som et rovdyr.

I Rob Zombies vision for fortsættelsen af John Carpenters Halloween er den oprindelige histories fokus flyttet fra stalker-perspektivet til baggrunden for familien Myers' undergang med Michaels pinte sind som omdrejningspunkt. Den kendetegnede maske er væk og den arrede kæmpe afsløres i al sin grusomhed.


Antal Disc: 1
Spillelængde: 118 min.
Produktionsår: 2009
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.