FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Runaway Bride


9,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Runaway Bride
Original Titel: Runaway Bride (1999)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:
Kort om filmen:
Runaway Bride (1999)
Med Richard Gere og Julia Roberts i hovedrollerne er der spået sikker succes for denne herlige og sprudlende komedie, instrueret af Garry Marshall. 

Ike Graham (Richard Gere) er en omtalt journalist fra New York, kendt for sine foragtelige causerier om kvinder. Da han netop står og mangler stof til sin næste artikel, hører han om en usædvanlig mandesluger, Maggie Carpenter (Julia Roberts), som er kendt for at have forladt flere mænd ved alteret. Da Ike tilmed skriver en artikel om denne kvinde, bliver han fyret af sin chef, som er hans tidligere kone og hun er godt træt af hans skriverier. Så bestemmer han sig for at rejse til Maggies lille hjemby Hale, for at få sandheden at vide. Maggies familie og de øvrige indbyggere driller hende allerede med hendes vane med at forlade sine mænd ved alteret. Da Ike ankommer, er datoen allerede bestemt for hendes bryllup nummer fire og alle venter spændt.


Stregkode : 7393834133406
Releasedato: 2000-02-02
Original titel: Runaway Bride (1999)
Antal Diske: 1
Spilletid: 112 min.
Censur: for alle
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 2.35:1 Anamorphic WideScreen 16:9
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk, Tysk, Fransk


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.