FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Black Adder: Del 2 (Den Sorte Snog: Del 2)


9,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Black Adder: Del 2 (Den Sorte Snog: Del 2)
Original Titel: Black Adder: Series 2
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Black Adder: Del 2 (Den Sorte Snog: Del 2)

Episoder:

Klokker
Blackadderfamiliens medfødte defekter dukker op til overfladen igen. Edmund forelsker sig i sin nye tjener, som i virkeligheden er en pige i forklædning. Lord Flashheart dukker op og spolerer brylluppet.

Hoved
Det bliver lidt hedt om ørerne for Edmund, da han bliver udnævnt til overbøddel og ved et uheld henretter Sir Francis Drake. Dette giver Edmund et mindre problem, da dronningen giver Drakes kone lov til at tale med ham.

Kartoffel
Sir Walter Raleigh vender tilbage fra sin opdagelsesrejse i den nye verden. Edmund beslutter sig for selv at tage på opdagelsesrejse for at gøre indtryk på dronningen, og med hjælp fra kaptajn Rum tager han af sted på en to-års rejse til New Zealand for at finde kartofler.

Penge
Biskoppen af Bath & Welles ankommer for at inddrive en gæld, Edmund har. De gejstlige i dronning Elizabeths England havde skånselsløse metoder til at revse deres flok, hvilket forklarer den rødglødende ildrager, som biskoppen svinger med.

Øl
Edmund har sin tante og onkel Whiteadder til middag. En frygtelig pinlig række omstændigheder - hvilket omfatter en kålroe, en strudsefjer og hans temmelig store tante - skaber ballade i Blackadders hjem.

Lænker
Edmund og Melchett bliver bortført at en tysker, der planlægger at vælte Englands dronning. I denne passende afslutning på serien bliver hele hoffet myrdet på den mest grusomme og, ville nogen nok mene, fortjente vis. 


Spillelængde:  175 min.
Produktionsår:  2000
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

2200 dvd titler fra kun 1 - 5 kr. pr. stk. og 2200 dvd titler til kun 10 kr. pr. stk.