FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Hjælp Min Kone Er En Slagter (So I Married An Axe Murderer)


49,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Titel: Hjælp Min Kone Er En Slagter (So I Married An Axe Murderer)
Original Titel: So I Married An Axe Murderer (1993)
Bemærk: Denne video-trailer er rapporteret som forkert


Kort om filmen:
Hjælp Min Kone Er En Slagter (So I Married An Axe Murderer)
Det komiske geni Mike Myers er stjernen sammen med Nancy Travis i denne knivskarpe romantiske komedie om en ægteskabssky cafépoet, der endelig møder den perfekte kvinde.
    
Når det gælder kærlighed, så har Charlie MacKenzie (Myers) haft sin del af uheldige oplevelser: Sherri var kleptoman, og Charlie har stadigvæk ikke fundet sin kat. Jill var arbejdsløs, men Charlie opdagede, at hun faktisk arbejdede for Mafiaen. Pam duftede som en eksotisk blomst, en giftig og kødædende blomst. Det var heldigt for Charlie, at disse træk blev tydelige, om ikke for andre, så i hvert fald for ham. Det var godt for Charlie, at han opdagede sandheden, før tingene gik for langt - og han pludselig var gået i ÆGTESKABSFÆLDEN! For Charlie har det sådan med "Æ"-ordet, at det kun er et skridt væk fra den skæbne, der antydes i den skræmmende sætning "til døden jer skiller".
    
Da Charlie møder Harriet Michaels (Travis), ændrer det hele sig. Harriet er ikke som de andre. Hun er smuk, sexet og vild med Charlie. Denne gang er Charlie fast besluttet på at besejre den paranoia, der har ødelagt hans sidste forhold. Denne gang er han parat til at binde sig. Det kan godt være, at Harriet har nogle mangler - og hvad så? Efter alle de andre kvinder, han har kendt, hvad er så det værste, han kan komme ud for? En øksemorder?Spilletid:  93 min.
Produktionsår:  1993
Antal Diske:  1
Sprog:  Engelsk
Undertekster: Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.