FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Billy Madison


39,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Billy Madison
Original Titel: Billy Madison (2002)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Billy Madison
Han er arving til Madison Hotel-millionerne, men det eneste, Billy (Adam Sandler) har studeret for nyligt, er piger og sprut. Hans liv har været den rene fest de sidste 10 år, siden han forlod high school: det handler om at drikke bundløse daiquiris, lade sig branke ved svømmepølen, lave tåbelige drengestreger og jagte alt i (eller uden!) kjoler.

Men da Brian Madison (Darren McGavin) fortæller sit fjog af en søn, at han planlægger at overdrage sit firma Fortune 500 til vicedirektøren/skiderikken Eric Gordon (Bradley Whitford), indgår Billy sit livs væddemål. Han sætter sig på skolebænken igen – 1. til 12. klasse på 24 uger! – med grinagtige resultater til følge. Og denne gang er Mr. Madisons checkhæfte ikke kilden til Billys akademiske "forfremmelse".
    
Kan dosmeren Billy tage sig sammen i tilstrækkelig grad til at vinde sin fars respekt, familieformuen og den smukke lærer Veronicas (Bridget Wilson) kærlighed? Hey, det er da et forsøg værd!

Filmen, der indeholder sange af Electric Light Orchestra, The Jackson 5, The Cars, Culture Club, The Ramones og Styx, er en autoritet, når det drejer sig om grinagtige, gale komedier!Spillelængde:  90 min.
Produktionsår:  1995
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster: Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!!!!! LIGE NU !!!!!!

VORES BLU-RAY FILM ER SAT NED !! MEGET !!

GØR ÅRETS BLU-RAY KØB.

VI AFSENDER MED POSTNORD PAKKE SUPER HURTIGT.