FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Welcome To Collinwood


4,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Welcome To Collinwood
Original Titel: Welcome To Collinwood (2002)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Welcome To Collinwood (2002)
Selvom man sidder i fængsel, kan man godt komme op med en genial plan, der vil udløse en formue og give respekt i hele nabolaget Collinwood. At udføre planen, mens man sidder i fængsel, er dog en anden sag! Det er lige præcis det dilemma, Cosimo befinder sig i - udover fængsel. Men smådetaljer er til for at blive løst, og med hjælp fra sin kæreste skal Cosimo bare finde frem til det rette godtroende fjols, som ser $15.000 som en god grund til at bytte plads med ham. Fjolser er der nok af i Collinwood, men i stedet for at melde sig som frivillig, er alle parate til at hjælpe til med at finde den rette person og måske i mellemtiden fritte nogle informationer om den geniale plan?
    
Den stakkels kæreste har inden længe en broget flok amatører på nakken - den ene mere enthusiastisk end den anden. Golden Globe-vinder og Emmy-nominerede George Clooney (Ocean’s Eleven) har, udover at medvirke, produceret denne skøre komedie sammen med Oscar-vinder Steven Soderbergh (Traffic). Derudover er rollelisten strøet med stjerner som Oscarnominerede William H. Macey (Fargo), Luis Guzmán (Punch-Drunk Love), Isaiah Washington (Romeo must Die) og ikke mindst den super cool Sam Rockwell (Charlie's Angels). Velkommen til en komedie i særklasse!


Spillelængde:  86 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.