FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Rundt Om Schmidt (About Schmidt)


49,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Rundt Om Schmidt (About Schmidt)
Original Titel: About Schmidt (2002)

Kort om:
Rundt Om Schmidt (About Schmidt)
Warren Schmidt står ved en skillevej i sit liv - i mere end en forstand. For det første har han sagt sit livslange job som aktuar i et forsikringsfirma op, for det andet er hans datter, Jeannie, ved at blive gift med et værre fjols - og endelig er hans kone pludselig gået bort efter 42 års ægteskab. Så Warren føler sig for alvor alene.
    
Uden job, kone og familie beslutter Warren sig for at finde en mening med sit triste liv. Han sætter sig bag rattet i sin nyindkøbte camper - som han havde planlagt at køre landet rundt i sammen med Helen - og begiver sig mod Denver.
    
Warrens mål er at nå frem i tide, inden Jeannie bliver gift, så han kan hjælpe hende med bryllupsforberedelserne - og dermed forhåbentlig rette op på deres noget skrantende forhold. Men uheldigvis hader Warren sin fremtidige svigersøn Randall - en middelmådig, lavtlønnet sælger - af et godt hjerte. Og for at gøre ondt værre er Warren absolut heller ikke begejstret for sin svigerfamilies noget frisindede og bondske opførsel.
    
Langsomt bliver Warren derfor overbevist om, at hans nye mål i tilværelsen er, at han for alt i verden må forhindre, at Jeannie bliver gift med Randall.

Undervejs på sin sorthumoristiske og psykisk smertefulde rejse deler Warren i brevform sine tanker med sin nye, betroede ven - den seksårige, forældreløse tanzanianske dreng, Ndugu Umbo, som Warren er sponsor for.
    
Gennem disse lange breve får Warren langsomt sat ord på sine tanker og dermed mulighed for at reflektere over sin egen situation og sit liv.Spillelængde:  120 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

DVD Film Nyheder Februar: Masser af nye sjældne titler.

BLU-RAY: Masser af nye sjældne titler.

- EROTIK: Vores billigste priser fortsætter lidt endnu. Men skynd dig.

- MUSIK-CD: Masser af nye titler til salg.


Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.