FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Welcome To Mooseport


39,95kr inkl. moms

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Welcome To Mooseport
Original Titel: Welcome To Mooseport (2003)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om filmen:
Welcome To Mooseport (2003)
Gene Hackman og Ray Romano står overfor hinanden i et forrygende kapløb om borgmesterposten i den lille by Mooseport. Den lokale VVS mand (Romano) befinder sig pludselig i hele nationens spotlight, da han udfordrer den tidligere amerikanske præsident Monroe ”The Eagle” Cole (Hackman) i kampen om borgmester stolen. Monroe har svært ved at forstå at modstanderen i kampen er den mand, som også har installeret hans toilet! Der er kun en ting, som er sikkert i denne valgkampagne og det er at Mooseport ikke er stor nok til dem begge.

En af de skrivende kræfter bag denne komedie er Doug Richardson (story), der i sin foreløbige karrierer har været med til at skrive film som Die Hard 2, Money Train, og Bad Boys. I løbet af de næste par år vil Doug Richardson igen dukke op i forbindelse med bl.a. Die Hard 4 og Hostage. Tom Schulman (screenplay), er den anden skrivende force bag Welcome to Mooseport. Han har tidligere været med til at skabe bl.a. What About Bob, Medicine Man, Honey I Shrunk The Kids og Dead Poets Society. Instruktør Donald Petric har tidligere instrueret komedie film som Mystic Pizza og How to Lose a Guy in 10 Days samt flere TV serier (Opposite Sex, Players, LA Law, Chicago Hope).


Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Surround
Antal Diske: 1
Spilletid: 106 min.


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Tjek vores nedsatte priser på erotik film nu. Men skynd dig. De billige priser er kun en kort periode. Slå til nu. Priserne er enestående.

Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.