FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

The Guns Of Navarone (1961) (Navarones Kanoner)


79,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Guns Of Navarone (1961) (Navarones Kanoner)
Original Titel: The Guns Of Navarone (1961)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
Navarones Kanoner (1961) (The Guns Of Navarone)
Gregory Peck, Anthony Quinn og David Niven er allierede sabotører, der er sendt ud på en umulig mission: at infiltrere en uindtagelig ø, der er blevet besat af nazisterne, og at ødelægge de to enorme, langtrækkende kanoner, der forhindrer en undsættelse af 2000 engelske soldater.

Den sortlistede manuskriptforfatter, Carl Foreman (High Noon, The Bridge on the River Kwai), havde besluttet sig for at genetablere både sit navn og sin troværdighed efter at have tilbragt det meste af 1950'erne med at arbejde anonymt. For at opnå dette valgte han Alistair MacLean's succesroman, Navarones kanoner, til sit filmprojekt. Med en storslået stjernebesætning og en gigantisk produktionsmaskine blev filmen en kæmpesucces, der i 1961 modtog 7 Oscar-nomineringer (bl.a. for Bedste Film) og vandt i kategorien Bedste Special Effects. Selvom Foreman nåede sit mål, blev det MacLean, der virkelig kom til at nyde godt af filmens succes; hans bøger blev forvandlet til en række af storslåede eventyrfilm, heriblandt Ice Station Zebra og Ørneborgen.
    
Men det er Navarones kanoner, der står tilbage, ikke bare som den bedste MacLean-filmatisering, men også som et af de største actioneventyr, der nogensinde er skabt.


Spillelængde:  150 min.
Produktionsår:  1961
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Har du en stor filmsamling du ønsker at sælge så kontakt os på: filmkoeb@filmmarked.dk