FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Knowing


19,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Knowing
Original Titel: Knowing (2009)

Kort om:
Knowing (2009)
Forestil dig en hemmelighed begravet under jorden i 50 år. En kryptisk liste, der med kirurgisk præcision havde forudsagt de største globale katastrofer igennem de sidste fem årtier. Hvordan ville du beskytte dine nærmeste fra den næste ulykke på listen? Og hvordan ville du forberede verden på den allersidste og ultimative katastrofe?

Ved åbningsceremonien for en folkeskole samles skoleelevernes tegninger og gemmes til glæde for fremtidens elever. 50 år senere fejrer skoles sit jubilæum og børnetegningerne findes frem. Men ét papir skiller sig ud... Det mystiske papir indeholder kun række på række af tilsyneladende tilfældige tal. Professor John Koestler (Nicolas Cage) ser dog en gruopvækkende sammenhæng mellem tallene: dato, sted og dødstal for alle større katastrofer igennem de sidste 50 år. Men tre af katastroferne er endnu ikke sket, og den sidste indebærer masseødelæggelse på verdensplan. Da myndighederne vender det døve øre til, må professoren selv kæmpe i kapløb med tiden for at forhindre den ukendte, men ultimativt ødelæggende katastrofe - uvidende at det vil kræve det ultimative offer at forhindre dommedag?

Instruktøren bag ”I, Robot” og ”The Crow” har skabt en åndeløs og uforudsigelig dommedagsthriller, og Nicolas Cage udfylder hovedrollen med samme slagkraft som i ”Face/Off”, ”Con Air” og ”National Treasure”. ”Knowing” gik direkte ind på førstepladsen i USA, og nu har du chancen for at kende sandheden om vores dystre fremtid! sat for en romantisk komedie, hvor et tilfældigt uheld kan føre meget med sig og mange sammen.


Antal Disc: 1

Spillelængde: 117 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Produktionsår: 2009

Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!! Blu-Ray, Blu-Ray, Blu-Ray Og Billigere Fragt !!


1) "DVD Nyheder Maj" er nu kraftigt nedsat og flere nye til salg i denne kategori.

2) !! Nu billigere fragt !!
Vælg mellem kun 29 kr. for levering til pakkeshop/pakkeboks.

Eller 49 kr. for hjemmelevering.


Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.