FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Yu-Gi-Oh 9: Verdensmesteren Mod Skaberen


39,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Dansk, Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Yu-Gi-Oh 9: Verdensmesteren Mod SkaberenKort om filmen:
Yu-Gi-Oh 9: Verdensmesteren Mod Skaberen

Episode 25 (Et Lykkeligt Venskab)
Efter han har mistetsine starchips til Kaiba og sin eneste mulighed for at redde bedstefar, befinderYugi sig i en tilstand af chok. Kan Tea bringe Yugi til hægterne igen ved at slåMai og vinde hendes ekstra starchips og dermed give Yugi fornyet mod? 
 
Episode 26 (Mesteren vs. skaberen - 1. del) 
Yugi og hans venner kommerind på slottet blot for at opdage, at Kaiba er klar til at duellere mod Pegasus,og at indsatsen er Mokubas sjæl. Millenium-øjets kraft giver Pegasus evnen tilat læse andres tanker. Kan Kaiba besejre en fjende, som kender hans træk, førhan selv gør? 
 
Episode 27 (Mesteren vs. Skaberen - 2. del)  
Kaibakan intet stille op over for Pegasus´ Toon World-deck og evne til at læse andrestanker. Da duellen er ovre spærrer Pegasus Kaibas sjæl inde i et kort, ligesomhan gjorde med Bedstefar og Mokuba. Nu har Yugi fået nok!

Sprog: Dansk, Engelsk
Undertekster: Danske
Lydformat: Dolby Digital 2.0 (stereo)
Antal Diske: 1
Spilletid: 60 min.


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.