FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

The Simpsons: Greatest Hits


19,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Simpsons: Greatest Hits
Original Titel: The Simpsons: Greatest Hits
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
The Simpsons: Greatest Hits

Glædelig Jul, Homer Simpson (Simpsons Roasting On An Open Fire)
- Den første Simpsons episode nogensinde!
Det er bedre at tage - end at give! Efter Bart har fået fjernet sin tatovering, Homers monumentale fejler som julemand i stormagasinet og en dårlig dag på Greyhoundbanen ser udsigterne for Simpsons jul skidt ud. Men i sidste ende lykkes det for Homer - med en pote fra julemandens lille hjælper - at redde dagen og sikre familien den bedste julegave nogensinde... En juleklassiker, der går til enhver højtid!
 
Bart Går Bananas (Sweet Seymour Skinner's Baaaadasssss Song) 
- Den 100'de Simpson episode!
Pas på, hvad du be'r om! Barts hund går amok på Springfield underskole og resulterer i, at rektor Skinner bliver fyret. Men da afløseren, Ned Flanders, forsøger at kommer 'Leder TM' tilbage i skole-leder, slår Bart sig sammen for at hjælpe Skinner tilbage i sit gamle job. En besynderligt belærende saga om fedtede skotter, forbudne venskaber og de overraskende effekter af bøn...
 
Homer På Losseren (Trash Of The Titans)
- Den 200'de Simpsons episode!
Da Homer beslutter, at han hellere vil bo på en losseplads end at acceptere at verden i virkeligheden ledes af magtsyge skraldemænd, ændrer Springfield sig snart til hele Amerikas losseplads. POWERNYD det lune kram af Kærlighedsdag. KAMPGYS over ætsende, ildelugtende spildevand. OVERSKÆLV ved synet (osv!) af selveste BleBjerget!... 
(OBS: Vådservietter købes separat!)
 
Bart Får 40 I Eksamensfeber (Bart Gets An F)
- Den højest ratede Simpsons episode nogensinde!
Hvis Bart ikke består i historie - er han selv historie! Situationen kræver ekstreme løsninger... Vil Otto forulykke skolebussen med vilje? Vil Martin Prince blive sine lus kvit? Er en sidste sekunds aftale med Gud juridisk bindende? Vil Bart blive tvunget til rent faktisk.. at læse? - Find svarene i denne fantastiske historie om desperation, forræderi og en stor, rød pen!
 
Tale Er Sølv... (Lisa's First Word)
- Maggie Simpson taler for første gang!
Jo hurtigere bør kan tale, desto hurtigere kan de svare igen! Tilbageblik afslører store problemer blandt familien Simpsons medlemmer. I sine første to år lever Bart som på en lyserød sky, men da Baby Lisa ankommer og får al opmærksomheden, må han gribe til yderligheder for at blive kvit. En bragende barnlig beretning og flammende jalousi, tæmmede tirren .. og nyfunden kærlighed..


Spillelængde:  88 min.
Produktionsår:  
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.