FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

Catch That Kid


19,95kr inkl. moms

Brugt DVD

1 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: Catch That Kid
Original Titel: Catch That Kid (2004)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:
Kort om filmen:
Catch That Kid
Hvad får man hvis man tager en god dansk film, tilsætter et amerikansk produktionsselskab, krydre budgettet med nogle ekstra nuller og topper af med et dollar tegn? Så får man faktisk filmen Catch That Kid (a.k.a. Mission Without Permission), en amerikansk børne/ungdoms action-komedie, baseret på den danske film Klatretøsen af Hans Faber Wullenweber (instruktør/manuskript)og Nicolaj Arcel (manuskript), som p.t. er aktuel med Kongekabale.

Det kan nok ikke undre mange, at action guruerne fra Hollywood tog historien om de (over) fantastiske børn, som vil gøre alt for at skaffe penge til en livsvigtig operation, til sig. Det er så at sige en typisk amerikansk historie med masser af fart, fidus og fede punchlines! Produktionen af Klatretøsen var så bestemt mere atypisk for Danmark end produktionen af Catch That Kid var for Hollywood.

Desværre nåede Catch That Kid aldrig at spille i de danske biografer, men nu har alle vi danskere mulighed for at se den amerikanske version af Klatretøsen på DVD. En mulighed, som for øvrigt kun sjældent byder sig, da det ikke er ofte at en amerikansk film er baseret på en original dansk produktion.

Synops: Madelene er fantastisk til at klatre og elsker det over alt på jorden. Det eneste, som er højere på hendes favoritliste er hendes far, der for øvrigt også er en dygtig bjergbestiger. Faderen har imidlertid set sig nødsaget til at stoppe sin bjergbestignings karrierer efter en meget drabeligt styrt. Netop dette styrt udløser på et tidspunkt en lammelse i benene, som kun kan opereres på privathospital i Danmark – en operation der koster 250.000 dollars. For at skaffe pengene, får Madelene hjælp af sine bedste venner Gus og Austin - de bryder simpelthen ind i den bank, hvor Madelenes mor netop har installeret, det der skulle være verdens mest sikre sikkerhedssystem! 


Skuespillere:
Kristen Steward
Corbin Bleu
Max Thieriot


Spillelængde:  88 min.
Produktionsår:  2004
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!!! BLACK FRIDAY 3 DAGE ENDNU !!!

Vælg mellem 4500 forskellige DVD Film til kun 10 kr. pr. stk.

Her er hvad som er med i vores Black Friday kampagne:

EROTIK FILM
Stort set alle film er nedsat med mindst ca. 20-30 kr.

BLU-RAY FILM
Stort set alle Blu-Ray Film er nedsat med mindst 10-30 kr.

DVD FILM
Stort set alle DVD-Film er nedsat med mindst 10-30 kr.

MUSIK-CD
Stort set alle CD'er er nedsat med mindst 10-30 kr.

DVD FILM (uden cover)
Stort set alle DVD Film (uden cover) er nedsat med mindst 10-30 kr.

VI AFSENDER MED POSTNORD PAKKE SUPER HURTIGT.