FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

En Kvinde Forsvinder (1979) (The Lady Vanishes)


49,95kr

Brugt DVD

1 stk på lager

Skynd dig, køb den sidste!

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: En Kvinde Forsvinder (1979) (The Lady Vanishes)
Original Titel: The Lady Vanishes (1979)

Kort om:
En Kvinde Forsvinder (1979) (The Lady Vanishes)
Vi befinder os i slutningen af 1930'erne lige inden Anden Verdenskrigs udbrud. Dampkedlen hyler på et eksprestog på vej gennem Tyskland. Om bord findes Amanda Kelly, en ung, smuk amerikansk arving. Ved sit bord i restaurantvognen får hun selskab af en gammel og meget elskværdig jordemoder fra England, Miss Froy. De bliver hurtigt gode venner, men pludselig forsvinder Miss Froy sporløst. Amanda beder de andre passagerer om at hjælpe hende med at lede, men de er underligt modvillige. De påstår, at kvinden aldrig har eksisteret!
    
Kun fotografen Robert Condon tror på hende. Mens de undersøger mysteriet, opdager de et livsfarligt spionkomplot, hvor ikke alle er, hvad de udgiver sig for at være.

Ethel Lina Whites berømte spionroman blev første gang filmatiseret i 1938 under instruktion af Alfred Hitchcock. I denne spændende nyindspilning ser vi navne som Elliot Gould, Cybill Shepherd (Golden Globe-belønnet to gange for TV-serien Moonlighting med Bruce Willis), Angela Lansbury (Golden Globe-belønnet fire gange for TV-serien Murder, She Wrote), samt Herbert Lom, som vi kender som Clouseas gale chef i Den lyserøde Panter-filmene.


Spillelængde:  95 min.
Produktionsår:  1979
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske  


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Bemærk!!

Ordre bestilt om fredagen før kl. 17.00 med “Postnord Uden Omdeling” lægges allerede klar til afhentning i nærmeste pakkeboks eller posthus om lørdagen.