FilmMarked.dk

The Clearing


9,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Clearing
Original Titel: The Clearing (2004)


Kort om filmen:
The Clearing (2004)
Wayne (Robert Redford) og Eileen Hayes (Helen Mirren) er indbegrebet af ”den amerikanske drøm”, selvstændig succesfuld virksomhed, stor bolig og stilfuld elegance. Alt oser af succes og lykke, lige indtil den morgen hvor Wayne bliver kidnappet af Arnold Mack (William Dafoe). Eileen kontakter FBI, der i forsøget på at finde Wayne og hans kidnapper, endevender familiens liv. Billedet af den perfekte familie begynder så småt at krakelere og sandhedens grimme ansigt kommer til syne.

Hollandske Pieter Jan Brugge debuterer i ”The Clearing” som filminstruktør og co-writer. Han har en succesfuld fortid som producer på bl.a. The Insider, The Pelican Brief og The Vanishing. Historien bag ”The Clearing” er en autentisk hændelse fra Holland, hans hjemland, hvorfor han besluttede sig for at skrive og instruerer filmen. De 3 stærke skuespillere, Robert Redford, Helen Mirren og William Dafoe, har tilsammen mere end 150 film og TV serier bag sig samt utallige priser og nomineringer.


Medvirkende:
Robert Redford
Helen Mirren
William Dafoe


Antal Diske: 1
Spilletid: 90 min.
Censur: over 11 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1 Surround
Billedformat: 16:9 Widescreen
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Norsk, Tysk, Finsk, Portugisisk, Hollandsk, Spansk, Italiensk, Svensk


Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

Det er en vigtig del af vores koncept, at man skal skal købe for mindst 200 kr. film og herudover vælge mellem fragt på enten 39 kr. (Uden omdeling) eller 49 kr. (Med omdeling) Det gør bl.a. at vi kan sælge film fra kun 1 kr. og at din ordre sendes som Postnord pakke med track og trace.