FilmMarked.dk

Kategorier (Brugte Film)

The Recruit


19,95kr

Brugt DVD

2 stk på lager

Sendes med Postnord

Sprog: Engelsk

Undertekster: Danske

Titel: The Recruit
Original Titel: The Recruit (2003)
Hjælp os med at forbedre vores trailere:Kort om:
The Recruit (2003)
I en tid, hvor efterretningstjenester over hele verden arbejder på højtryk for at sikre verdensfreden, kan publikum i denne eksplosive thriller komme helt ind bag CIA's tykke mure og opleve, hvordan nye rekrutter bliver udvalgt og trænet til at kunne overleve som nogle af verdens skrappeste agenter.

Den unge, forældreløse James Clayton (Colin Farrell) har lige bestået sin eksamen med en af landets højeste udmærkelser og vil være et oplagt emne som rekrut hos CIA. James har nemlig altid drømt om at blive agent hos CIA, da han alle dage har ment, at netop det job var et spændende alternativ til den grå og triste hverdag. Problemet er dog, at han er lidt af en rodløs sjæl, så ledelsen i CIA er ikke meget for at optage ham på skolen.
    Men en af CIA-skolens veteraner - den ældre og karismatiske Walter Burke (Al Pacino) - er af en anden mening. Han er overbevist om, at James - trods sit iltre temperament - med den rette træning kan blive en af CIA's bedste agenter. Burke får det sidste ord, og under hans beskyttende vinger bliver James optaget på skolen.
    Vejen til at blive en fuldbåren agent er dog lang og meget hård. Udover at skulle sidde på skolebænken skal James - ofte med livet som indsats - også gennemgå hårde, fysiske prøvelser på CIA's træningsbane. Disse øvelser skal ruste ham til at kunne tackle enhver tænkelig situation - og overleve...
    Takket være assistance og gode råd fra Walter Burke udvikler James sig imidlertid hurtigt til en af skolens dygtigste elever, så han stiger hurtigt i graderne og i agtelse blandt skolens øvrige instruktører. Der opstår dog et problem, da James forelsker sig i en af de andre rekrutter - den smukke Layla. Forhold mellem rekrutter er nemlig bandlyst på skolen.
    Men netop som James begynder at tvivle på sig selv og sin fremtidige rolle som agent, sætter Burke ham på en opgave. James skal forsøge at finde frem til en dobbeltagent, der opererer inden for murene - en såkaldt muldvarp. Snart kommer CIA's gyldne mottoer: "Stol ikke på nogen" og "Intet er, som det ser ud til" til at stå lysende klart for den unge James Clayton...


Skuespillere:
Colin Farrell
Al PacinoSpillelængde:  110 min.
Produktionsår:  2003
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske


Læs mere om filmen på IMDB

Kurv  

(tom)

Hurtig afsendelse !

Facebook

    Synes godt om vores nye facebook side og deltag i vores store konkurrencer


Information

!! Nyheder !!

1) Lige Nu: 2500 forskellige DVD Film Til Kun 10-20 Kr. Pr. Stk.

2) Masser og atter masser DVD Film Nyheder.


Vi afsender ordre hurtigt med Postnord.

Pakken sendes med track og trace og kan følges hele vejen.